Τσόχινα στολίδια

2:48 π.μ. alleycraft 0 Comments


Ποιος είπε ότι η τσόχα κατά την διάρκεια των γιορτών χρησιμεύει μόνο για χαρτοπαίγνια? Όοοοοχι, με βελόνα και κλωστή μπορείς να κάνεις θαύματα και να στολίσεις το σπίτι σου! Έτσι ακολουθούν ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια καθώς και για μπότες (σε άλλο post).

Υλικά:
  • Τσόχα σε διάφορα χρώματα
  • Βελόνα και κλωστές στα χρώματα της τσόχας που θα χρησιμοποιήσετε
  • Βαμβάκι για παραγέμισμα
  • Κορδέλα και διάφορα διακοσμητικά (χάντρες, κουμπιά κλπ)


Αρχικά διαλέγουμε το σχέδιο που θέλουμε να κάνουμε ώστε να ετοιμάσουμε τα πατρόν. Μια εύκολη λύση είναι τα κουπ ατ που χρησιμοποιείτε για τα κουλουράκια σας.
Ας φτιάξουμε βήμα βήμα έναν τάρανδο. Στρώνουμε το κουπ ατ πάνω σε διπλωμένη τσόχα και ζωγραφίζουμε το περίγραμμα.
Κόβουμε με το ψαλίδι μας την διπλωμένη τσόχα και έχουμε δύο άσπρα τσόχινα ταρανδάκια. Ράβουμε πάνω στο ταρανδάκι που θα αποτελεί το μπροστινό κομμάτι του στολιδιού μας διακοσμητικά της επιλογής μας και μετά το ενώνουμε ράβοντας το με το άλλο τσόχινο ταρανδάκι. Όσο προχωράει το ράψιμο το γεμίζουμε σταδιακά και με βαμβάκι σε όλα τα σημεία ώστε να είναι φουσκωτούτσικο.

          
Όταν φτάσουμε προς την κορυφή παραχώνουμε και την κορδέλα την οποία θα ράψουμε πάνω στην τσόχα ώστε να σταθεροποιηθεί για να μπορούμε να κρεμάμε τα στολίδια.Οι επιλογές και τα σχέδια είναι πραγματικά ατελείωτα. Καλή επιτυχία!!!!!You Might Also Like

0 σχόλια: