Χριστουγεννιάτικες μπότες

2:47 π.μ. alleycraft 0 Comments



Απλές, πανεύκολες μποτίτσες φτιαγμένες με τα χεράκια σας που μπορείτε να τις κρεμάσετε τα Χριστούγεννα και να τις γεμίσετε και με δωράκια.
Τι θα χρειαστείτε:
Ύφασμα τσόχα σε ότι χρώματα προτιμάτε
Κλωστές στα ίδια χρώματα με τις τσόχες που θα χρησιμοποιήσετε
Βελόνα
Και μπόλικη φαντασία για τη διακόσμηση

Παρακάτω ακολουθούν και τα αρχεία με τα πατρόν:

Η ευκολία με τη χρήση της τσόχας είναι ότι δεν χρειάζεται ούτε περιθώρια ραφής ούτε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Απλά τοποθετούμε τα πατρόν πάνω στην τσόχα, σχεδιάζουμε το περίγραμμα με τη σημαδόπετρα και τα κόβουμε. Για να μην κάνετε αυτή τη δουλειά δυο φορές μπορείτε να έχετε διπλωμένη την τσόχα ώστε να κόψετε τα δυο πατρόν που θα χρειαστείτε με τη μια.



Στο κομμάτι τσόχας που θα επιλέξουμε να είναι το μπροστινό (αυτό που θα φαίνεται δλδ) ράβουμε τα διακοσμητικά στοιχεία που θέλουμε (αστεράκια, κουμπιά, και ότι άλλο σας αρέσει, ακόμα και να το κεντήσετε μπορείτε) και μετά το ενώνουμε με το άλλο κομμάτι της μπότας, ράβοντας το.
Ακολουθεί η στερέωση της μπάσκας με καρφίτσες στην μπότα που ετοιμάσαμε πιάνοντας την μπροστινή μπάσκα με το μπροστινό μέρος της μπότας και για το πίσω μέρος αντίστοιχα ώστε όταν την ράψουμε να μπορεί να ανοίγει για να την γεμίσουμε με δωράκια. Τέλος, στην μια άκρη της μπάσκας ράβουμε και μια κορδέλα για να μπορούμε να την κρεμάσουμε.









You Might Also Like

0 σχόλια: