Ενα blog, το μυστικό κουνέλι και η Φεϊρούζ

1:37 π.μ. alleycraft 9 Comments



Λίγο πριν το Πάσχα, το αγαπημένο μου συνbloggerακι μου έστειλε έναν σύνδεσμο με την ερώτηση "συμμετέχουμε;". Ε, επειδή μετά από τόσα χρόνια το ξέρω το "βιός" μου, μου βγήκε ένα αυθόρμητο "ωχ... τι μπορεί να βρήκε πάλι;" Τώρα βέβαια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτή είναι μία αντίδραση που μάλλον της την προκαλώ εγώ πιο συχνά αλλά δεν έχει σημασία!

Ο σύνδεσμος οδηγούσε στο blog της Ef Zin η οποία διοργάνωνε ένα παιχνίδι για bloggers, το #secretbunny2016. Κάπου εκεί άρχισα να χαμογελιέμαι! Λατρεύω τα παιχνίδια. Αυτό όμως δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι. Περιείχε τα πάντα. Μυστήριο, δράση, κατασκευές, τα είχε όλα. Η διαδικασία συμμετοχής ήταν εύκολη. Συμπλήρωνες ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το τι σου αρέσει, με τι ασχολείσαι και τα στοιχεία επικοινωνίας σου και άφηνες ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση δηλώνοντας τη συμμετοχή σου. Έπειτα, το μαγικό χέρι της Ef Zin σε έχριζε μυστικό κουνέλι κάποιας άλλης blogger για την οποία έπρεπε, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να της φτιάξεις ένα χειροποίητο δωράκι και να το στείλεις. Δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου. Και θα φτιάξω και θα πάρω; Το τέλειο παιχνίδι! 

Εγώ ήμουν το μυστικό κουνέλι της Me and Mama. Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να πειραματιστώ με την κατασκευή σαπουνιών γλυκερίνης με τη μέθοδο melt and pure. Τι είναι όμως ένα σαπουνάκι χωρίς να το συνοδεύει και ένα σφουγγαράκι; Έτσι επιστράτευσα για λίγο και το βελονάκι μου και της έπλεξα ένα σφουγγαράκι λούφα. Το δωράκι ήταν έτοιμο προς αποστολή.

Αν κρίνω από την υπέροχη ανάρτησή της αλλά και από το πολύ γλυκό μήνυμα που μου έστειλε, μάλλον της άρεσε πολύ. Πράγμα το οποίο φυσικά με έκανε πολύ χαρούμενη γιατί αυτός ήταν ο σκοπός του δώρου. 

το καλαθάκι της Me and Mama
Αφού, λοιπόν, μου έφυγε το άγχος της κατασκευής, αποστολής και παραλαβής από την Me and Mama άρχισα να σκέφτομαι το δικό μου μυστικό κουνελάκι. Ποιο να είναι άραγε; Και τι μπορεί να μου έχει ετοιμάσει; Ευτυχώς δε με άφησε για πολύ σε αγωνία. Ένα πρωί, καθώς έβγαινα από το σπίτι για να πάω στη δουλειά, βλέπω τον ταχυδρόμο να αφήνει κάτι στο γραμματοκιβώτιο. Τρέχω να δω τι μου άφησε (και παρακαλάω από μέσα μου να μην είναι λογαριασμός) και βλέπω ένα μικρό χαρτάκι που λέει ότι έχω να παραλάβω ένα δέμα από το ταχυδρομείο. Και αρχίζει ένας τρελός μονόλογος μέσα στο μυαλό μου. Προλαβαίνω να πάω στο ταχυδρομείο πριν τη δουλειά; Δε προλαβαίνω. Τι ώρα είναι; Τι ώρα ανοίγει; Λες να προλάβω αύριο; Να πεταχτώ το μεσημέρι; Τι μπέρδεμα! Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως μία είναι η λύση πάντα. Ο μπαμπάς! Τηλέφωνο στον μπαμπά να σώσει την κατάσταση. Και έτσι και έγινε. Πριν το μεσημέρι η πανέμορφη Φεϊρούζ ήταν στα χέρια μου. Λίγο κουρασμένη από το ταξίδι της αλλά ευδιάθετη και χαμογελαστή. 
In my closet σε ευχαριστώ πολύ που μου την εμπιστεύτηκες, να είσαι σίγουρη ότι θα περάσουμε υπέροχα μαζί. Προς το παρόν κάνει τις διακοπές της στη θάλασσα και έχει βρει ήδη το τέλειο σημείο να κρεμάσει την κούνια της. Θα σου στέλνουμε συχνά φωτογραφίες για να μαθαίνεις νέα μας. 
Να είστε όλες καλά! Και του χρόνου!










You Might Also Like

9 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα καταρχην χιλια ευχαριστω για τα καλα σου λογια και χαιρομαι πάρα πολύ Ιωάννα που σου άρεσε το παιχνίδι. οπότε σε περιμένω και στο επόμενο!

    Τα σαπουνάκια σου τα είδα κ τα λάτρεψα, αλλά τωρα λάτρεψα και το σφουγγάρι σου! καλα, θεικο!!!!
    οσο για τη κουκλα από τα χέρια της Άννας...θα έλεγα ότι σε ζηλεύω, αλλά πλέον έχω και εγώ τη Δανάη μου (θα στη δειξω σύντομα) και χαμογελάω διπλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω φωτογραφία με τη Δανάη σύντομα! Οσο για το επόμενο παιχνίδι, φυσικά και είμαι μέσα!!

      Διαγραφή
  2. γέλασα (με την καλή έννοια) με την ανάρτησή σας!
    και του χρόνου να είμαστε γερές!
    Meandmamablog.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι και του χρόνου!! ή απλά.. στο επόμενο παιχνίδι! :-)

      Διαγραφή
  3. Τι υπεροχα δωρα. Πραγματικα το μυστικο παιχνιδι ηταν καταπληκτικο. Ζηλευω ολα τα δωρακια και χαιρομαι συνάμα για τα ομορφα συναισθηματα που δημιουργησαν. Μπραβο μας λοιπον και του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα οτι θα μου αρέσει τόσο πολύ! Τώρα περιμένω το επόμενο! Να είμαστε καλά λοιπόν!

      Διαγραφή
  4. Τι υπεροχα δωρα. Πραγματικα το μυστικο παιχνιδι ηταν καταπληκτικο. Ζηλευω ολα τα δωρακια και χαιρομαι συνάμα για τα ομορφα συναισθηματα που δημιουργησαν. Μπραβο μας λοιπον και του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχερούλα!Πόσες προσευχήθηκαν, επιθύμησαν, πόθησαν αυτή την κούκλα!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο τυχερούλα;; Υπερτυχερούλα θα τολμούσα να πω. Έχω ξετρελαθεί με τη Φεϊρούζ! Και του χρόνου!!

      Διαγραφή